Στην τελετή Αγιασμών σε σχολεία του Ρεθύμνου η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης

Newsroom
Newsroom

Η κ. Λιονή παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ατσιποπούλου, στο 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου και το Μουσικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρευρέθηκε σήμερα στην τελετή αγιασμού σε σχολεία του Ρεθύμνου, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Συγκεκριμένα η κα Λιονή παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ατσιποπούλου, στο 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου και το Μουσικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου. 

λιονή

Απευθυνόμενη στις μαθήτριες και τους μαθητές η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης επεσήμανε τα εξής:

«Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η οποία άλλαξε τις συνθήκες της εκπαίδευσης και της λειτουργίας των σχολείων, βρισκόμαστε στην εκκίνηση της νέας σχολικής με την ελπίδα ότι η τρέχουσα υγειονομική κατάσταση θα επιτρέψει την επιστροφή στο σχολείο με όρους κανονικότητας. 

Ως Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης  θα εξακολουθήσουμε να έχουμε στενή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, προκειμένου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν και να στηρίξουμε έμπρακτα τα σχολεία μας  σε ό,τι χρειαστούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί.

Εύχομαι σε όλους σας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, υγεία και καλή δύναμη και η νέα χρονιά να κυλήσει ομαλά».

λιονή

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ