Το στήριγμα για μητέρα και κόρη ... έγινε εφιάλτης!

Η προβατίνα, το αλογάκι και οι περιγραφές σοκ - Τη Δευτέρα απολογείται ο άνδρας για την ασέλγεια

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 50χρονος άνδρας που καταγγέλθηκε πως ασέλγησε σε βάρος 5χρονου κοριτσιού, κόρης γειτόνισσάς του.

Η μητέρα με την κόρη ήρθαν πριν από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, από χώρα του εξωτερικού, μετά το χαμό του πατέρα της οικογένειας και προσπαθώντας να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Γνωρίστηκαν με τον 50χρονο και την οικογένειά του και ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις, και μάλιστα τόσο στενές, ώστε τα δύο παιδιά του άνδρα βάπτισαν το κοριτσάκι.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα έκανε μπάνιο το κοριτσάκι της και διαπίστωσε ερυθρότητα και οίδημα στα γεννητικά του όργανα. Άρχισε να ρωτάει το παιδί τι είχε συμβεί κι εκείνη άρχισε να λέει ότι τα μέλη της οικογένειας του 50χρονου την κάνουν μπάνιο, και μερικές φορές την κάνει μπάνιο και ο 50χρονος. Με την παιδική αφέλεια και αθωότητα, το κοριτσάκι συνέχισε, διηγούμενο τα "παιχνίδια" που έπαιζε με τον άνδρα... Αναφέρθηκε σε ένα δωματιάκι στην ταράτσα, που ο 50χρονος χρησιμοποιεί για να παίζει μποξ. Εκεί, είπε το κορίτσι, πως βρίσκονταν οι δυο τους πολλές φορές, παίζοντας άλλες φορές το άλογο, άλλες φορές την προβατίνα με τον άνδρα να ... αρμέγει την 5χρονη και πολλά ακόμη.

Σε βάρος του 50χρονου, που είναι πατέρας δύο παιδιών, ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας και για βιασμό. Ο άνδρας ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, τη Δευτέρα στις 12.30 το μεσημέρι.

Εν τω μεταξύ, συγγενείς του κατηγορούμενου βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο, υποστηρίζοντας σθεναρά ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο άνδρας να έκανε κάτι τέτοιο και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βάση η κατηγορία αυτή.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ