Στηρίζουν τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΑΣ Σητείας

Στηρίζουν τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΑΣ Σητείας

Τηλεδιασκέψεις με βουλευτές και όχι μόνο είχε η Συντονιστική Επιτροπή Απολυμένων Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ένωσης Σητείας

 Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, η Συντονιστική Επιτροπή Απολυμένων Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ένωσης Σητείας με   τον   βουλευτή   του   ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   του   Ν.Λασιθίου , κ. Θραψανιώτη Μανώλη .

Στην τηλεδιάσκεψη  συμμετείχε  και  ο  πρώην  Υπουργός  του  ΣΥΡΙΖΑ –   ΠΣ  ,   Ν.Ξάνθος και   πρόεδρος   του   σωματείου  εργαζομένων καζίνο Θράκης   κ.Στογιαννίδης Γρηγόρης .

Την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 ως εκπρόσωποι των εργαζομένων στην ΕΑΣ Σητείας πραγματοποιήσαμε ανάλογη τηλεδιάσκεψη και με τον υπουργό και βουλευτή της ΝΔ του Ν. Λασιθίου , κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη.

Στους   βουλευτές   του   νομού   η Συντονιστική Επιτροπή έθεσε   το   θέμα  των   περικοπών κατά  80% των δεδουλευμένων   αποδοχών,   όπως   προβλέπει   η   συμφωνία   εξυγίανσης   που κατατέθηκε στο δικαστήριο, από την διοίκηση της  ΕΑΣ Σητείας καταπατώντας την συμφωνία που είχαν υπογράψει ως εργαζόμενοι με την διοίκηση της ΕΑΣ Σητείας το 2016 .

 Οι βουλευτές του νομού δηλώσαν ότι στηρίζουν πλήρως τα δίκαια αιτήματα των απολυμένων εργαζομένων και καλούν την διοίκηση της  ΕΑΣ Σητείας  να εφαρμόσει την συμφωνία που υπογράφηκε το 2016 και να συμπεριληφθεί , η συμφωνία του 2016 ,  αυτούσια στην συμφωνία εξυγίανσης , της ΕΑΣ Σητείας ,  που κατατέθηκε στο δικαστήριο και θα συζητηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα .

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ