Στο Βενιζέλειο ο 58χρονος πυροσβέστης που παρουσίασε πρόβλημα υγείας

Στο Βενιζέλειο ο 58χρονος πυροσβέστης που παρουσίασε πρόβλημα υγείας
Newsroom
Newsroom

Σε ολονύχτια επιφυλακή οι πυροσβέστες τόσο στη Λυγαριά όσο και στη Γέννα - Υπό έλεγχο οι φωτιές

Υπό στενή ιατρική παρακολούθηση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 58χρονος πυροσβέστης από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύργου, ο οποίος τη στιγμή που επιχειρούσε στο μέτωπο της Γέννας στον Δήμο Γόρτυνας παρουσίασε παθολογικό πρόβλημα υγείας. Αρχικά θεωρήθηκε ότι είχε υποστεί δηλητηρίαση από τις αναθυμιάσεις καθώς συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε ήταν παθολογικής φύσεως. 

Αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε κύκλο ιατρικών εξετάσεων. 

Όσον αφορά στα πύρινα μέτωπα, και οι δύο φωτιές, τόσο στη Λυγαριά όσο και στη Γέννα έχουν τεθεί υπό έλεγχο, ωστόσο δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παρέμεινε σε ολονύχτια επιφυλακή για την άμεση αντιμετώπιση ενδεχόμενων αναζωπυρώσεων. 

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό η φωτιά στη Λυγαριά η οποία εκδηλώθηκε σε ρέμα κατέστρεψε έκταση ενός στρέμματος καθώς και ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο στην περιοχή. 

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά και στη Λυγαριά - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο

 Στο "πόδι" για μεγάλη φωτιά η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

"Λαμπάδιασε" αυτοκίνητο στον επαρχιακό δρόμο Πέραμα -Λιβάδια

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ