Στο επίκεντρο τα προβλήματα των αστυνομικών του Λασιθίου

Newsroom
Newsroom

Με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Νίκο Σπυριδάκη συναντήθηκαν την περασμένη Δευτέρα εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου. Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης επισημαίνονται τα εξής:

"Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία της Ένωσης μας συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Νικόλαο, τον οποίο συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.
Στα πλαίσια της συνάντησης μας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους αστυνομικούς και τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έλλειψη προσωπικού καθώς και στην έλλειψη κτηριακών υποδομών που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού.
Αφού, ο κ. Γενικός άκουσε με προσοχή τα θέματα που του έθεσε η Ένωση μας, μας διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει προς τη κατεύθυνση της επίλυσης τους, καθώς και θα στηρίξει κάθε άλλο δίκαιο αίτημα μας". 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ