Στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου η Μαρία Λιονή και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

Newsroom
Newsroom

Με την παράταξη "Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε" με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη

Με τη Διοίκηση και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου συναντήθηκαν σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, Μαρία Λιονή και οι συνυποψήφιοι της Μιχάλης Σαρρής, Βαγγέλης Τσουδερός, Γιώργος Παπακωνσταντής, Δημήτρης Σκαρτσιλάκης, Γεωργία Γυπαράκη, Φένια Χαιρέτη, Κώστας Δανδουλάκης, Αντωνία Παπαδάκη και Ευαγγελία Παναγιωτάκη. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα σοβαρά κοινωνικό-οικονομικά ζητήματα της ακρίβειας, των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, αλλά και το πρόβλημα της έλλειψης εργαζομένων, που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια. 

Ρέθυμνο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

Εκφράστηκε η δυσαρέσκεια όλων των πλευρών για την κατάργηση των προγραμμάτων ΛΑΕΚ, τα οποία πραγματοποιούσε η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Ξένιος ΖΕΥΣ  προς όφελος των εργαζομένων, ενώ συμφωνήθηκε πως η συνεργασία του Εργατικού Κέντρου με την Περιφέρεια Κρήτης θα εξακολουθήσει απρόσκοπτα με στόχο την ενίσχυση των εργαζομένων της Π.Ε.Ρ.

Ιδιαίτερη θέση στη συζήτηση είχε και το κτηριακό ζήτημα του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, το οποίο θα τεθεί σε νέα βάση με στόχο την επίλυση του.

Η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης  με το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και όλους τους φορείς των εργαζομένων είναι δεδομένη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ