Στο έργο ανάπλασης του κόμβου Τζωράκη ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου - Φωτογραφίες

Newsroom
Newsroom

Στην τελική φάση οι εργασίες στο νότιο τμήμα του έργου

Το έργο ανάπλασης του κόμβου Τζωράκη επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο αρμόδιος Αντυδήμαρχος Γιώργος Πετούσης και ενημερώθηκαν εκτενώς για την πορεία των εργασιών και τα επόμενα στάδια κατασκευής του έργου από εκπροσώπους του αναδόχου. 

Η προσωρινή καθυστέρηση των εργασιών οφειλόταν στο έργο υπογειοποίησης των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας  εκ μέρους του ΔΕΔΗΕ στο νότιο τμήμα του κόμβου. Πλέον όμως έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούν την υδραυλική και ηλεκτρομηχανολογική υποδομή του έργου(ύδρευση, αποχέτευση, υποδομή οδοφωτισμού κλπ.), καθώς και το τοιχίο αντιστήριξης στην περιοχή της Ανόδου. 

Στο έργο ανάπλασης του κόμβου Τζωράκη ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου - Φωτογραφίες

Το έργο μπαίνει πλέον στην τελική φάση ολοκλήρωσης του νοτίου τμήματος έχοντας ξεκινήσει εργασίες σκυροδέτησης και τοποθέτησης κρασπέδων για τη διαμόρφωση των πεζοδρομίων ενώ θα ακολουθήσουν οι πλακοστρώσεις και η κατασκευή του ποδηλατόδρομου σύμφωνα με τη μελέτη. 

Στο έργο ανάπλασης του κόμβου Τζωράκη ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου - Φωτογραφίες

Το τέλος της κατασκευής της πρώτης φάσης του έργου ανάπλασης ορίζεται με την ασφαλτόστρωση του παραπάνω τμήματος προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία για να ακολουθήσει η δεύτερη φάση ανάπλασης με τις εργασίες στο βόρειο τμήμα του κόμβου.

 

Περισσότερες φωτογραφίες στην Media Gallery στο τέλος της σελίδας

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ