Στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, στο Ηράκλειο, ο Άρης Παπαδογιάννης

Newsroom
Newsroom

Στόχος των δυο πλευρών, είναι ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου, σε ολόκληρη την Κρήτη

Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, στο Ηράκλειο, επισκέφθηκε την Παρασκευή 19/8/2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Ο κ. Παπαδογιάννης, σε συνέχεια της συνεργασίας που έχει ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μεταξύ του Ο.Α.Κ. και της Προνοιακής δομής, μετά την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας στα Χανιά, ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μαρία Δαμανάκη,  στις αντίστοιχες του Ηρακλείου, ενώ στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Α’ αντιπρόεδρος του Κέντρου, κ. Γιώργος Κουκλάκης.

Στόχος των δυο πλευρών, είναι ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου, σε ολόκληρη την Κρήτη, με τις υπηρεσίες του Ο.Α.Κ. να συνδράμουν ουσιαστικά, προς αυτή την κατεύθυνση. 

«Καταγράφουμε τις ανάγκες του Κέντρου στις εγκαταστάσεις του, σε όλη την Κρήτη. Από την πρώτη στιγμή, εκφράσαμε την ειλικρινή μας πρόθεση, να συνδράμουμε, με την εμπειρία των υπηρεσιών, στην προσπάθεια της διοίκησης. Προχωράμε μαζί για να κάνουμε πράξη, το καλύτερο δυνατό, για τους χώρους που φιλοξενούνται δεκάδες παιδιά, που αξίζουν την προσοχή όλων μας», αναφέρει σε σχετική του δήλωση, ο κ. Παπαδογιάννης

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ