Στο Κέντρο Υγείας ανήλικος με οξεία μέθη - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καφέ

Του επιβλήθηκε και πρόστιμο για παράβαση των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό

Με συμπτώματα οξείας μέθης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών το μεσημέρι της Πέμπτης 15χρονος, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε καφετέρια της περιοχής. Τον ανήλικο μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μαζί με τη μητέρα του έφηβου, και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, πήρε εξιτήριο.

Στο μεταξύ, όμως, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε και τσουχτερό πρόστιμο για παράβαση των μέτρων ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού. Όπως αποδείχθηκε ο 15χρονος, μπήκε στην καφετέρια χωρίς να διαθέτει το πιστοποιητικό εμβολιασμού και κατανάλωσε αλκοόλ, με αποτέλεσμα να αισθανθεί έντονη αδιαθεσία. Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ καθώς και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης του. 

Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι

Το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν 2.515 έλεγχοι από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Στα Χανιά βεβαιώθηκαν 5 παραβάσεις σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας, και στον ιδιοκτήτη μίας καφετέριας επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο επειδή δεν είχε αναρτήσει την πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό εξυπηρετούμενων πελατών. 

Στο Ρέθυμνο, επιβλήθηκε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε υπάλληλο καφετέριας και στο Ηράκλειο βεβαιώθηκαν 4 αντίστοιχες παραβάσεις σε υπαλλήλους επιχειρήσεων. 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ