Στο Λασίθι, για τις φυλακές, Οικονόμου - Νικολάου

Στο Λασίθι, για τις φυλακές, Οικονόμου - Νικολάου

Σκοπός της επίσκεψής τους είναι η επιτόπια ενημέρωση στο πλαίσιο του βέλτιστου συντονισμού του υπό ανέγερση Γενικού Καταστήματος Κράτησης «Κρήτη 2» στην περιοχή Κουρούνες

Επίσκεψη στο Νομό Λασιθίου, για τις φυλακές, θα πραγματοποιήσουν την  Πέμπτη 23 Απριλίου 2021 ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική, κ. Ελευθέριος Οικονόμου και η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου.

Στην αντιπροσωπεία θα συμμετέχει και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτής Νομού Λασιθίου κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.

Σκοπός της επίσκεψής τους είναι η επιτόπια ενημέρωση στο πλαίσιο του βέλτιστου συντονισμού του υπό ανέγερση Γενικού Καταστήματος Κράτησης «Κρήτη 2» στην περιοχή Κουρούνες Νεαπόλεως Λασιθίου.

Στο περιθώριο της εν λόγω επίσκεψης θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας της περιοχής, στο Κατάστημα Κράτησης Νεαπόλεως και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Ιωάννη Γουλιδάκη, καθώς επίσης και με τους Δημάρχους Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη, Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιο Ζερβό και Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννη Στεφανάκη, όπου θα συζητηθούν ζητήματα της περιοχής που άπτονται της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ