Στο ... περίμενε οι Κρητικοί για το ΒΟΑΚ

Στο ... περίμενε οι Κρητικοί για το ΒΟΑΚ

Ακούνε για μελέτες του έργου και μελέτες δεν βλέπουν

Στο περίμενε είναι οι Κρητικοί  αναφορικά με τις εξελίξεις στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και τις μελέτες για να προχωρήσει το έργο, καθώς πολλά ακούνε αλλά στην ουσία δεν βλέπουν "φως στο τούνελ".

Σύμφωνα και με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, η τελευταία ανακοίνωση από τα χείλη του αρμόδιου υπουργού Κώστα Καραμανλή έγινε τον Μάιο, στην οποία απαντούσε σε σχετική ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ πως μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι έτοιμες οι μελέτες για τον Βόρειο Οδικό Άξονα. Πρόσφατα υπήρξε μία ακόμα δήλωση από τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος και αρκούνταν να αναφέρει πως τους τελευταίους μήνες έχει δοθεί βαρύτητα στην υλοποίηση τω μελετών, προκειμένου ως τον ερχόμενο Οκτώβριο να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μελέτες.

Καμία αναφορά για την πορεία εξέλιξης ωστόσο. Καμία αναφορά για τις όποιες σκέψεις. Καμία αναφορά για τον υφιστάμενο προγραμματισμό.

Πάντως ο υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι μέχρι το τέλος του 2021 η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη για να δημοπρατήσει το μεγαλόπνοο έργο. Κι αν η κυβέρνηση δεν επενδύει στην επικοινωνία σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα και την εξέλιξη του μεγαλύτερου οδικού έργου που έχει απομείνει για την Ελλάδα, φαίνεται πως δεν επενδύει ούτε στη συνεργασία με τους αρμόδιους οργανισμούς ή φορείς.

 

 

 

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ