Στο πλευρό μαθητών και γονιών του 7ου Δημοτικού Σχολείου

Στο πλευρό μαθητών και γονιών του 7ου Δημοτικού Σχολείου

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 46ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου


Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 46ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση από την πρόεδρο Μαρία Κοντάκη και τη γ.γ. Βάσω Χατζηανέστη-Σάββα:

"Αυτό το σχολείο έχει αποδείξει έμπρακτα.ότι στέκεται δίπλα σε κάθε μορφής αδικία και παραμένει αλληλέγγυο όπου και όποτε χρειάζεται.

Αυτή τη στιγμή,το ιστορικό κτίριο που στεγάζει το 7ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου,έχει κριθεί ακατάλληλο,μετά από το σεισμό του Σεπτέμβρη.Τα παιδιά εδώ και δύο εβδομάδες ¨ξεπετιούνται" από το Δήμο,με τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης,αφού πλέον στην Ελλάδα,όλες οι ευθύνες των αρμόδιων,περιορίζονται μπροστά σε μία οθόνη.

Δεν υπάρχει καμία μέριμνα,κανένας προγραμματισμός,δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αυτών των οικογενειών.Υπάρχουν γονείς οι οποίοι σκέφτονται μέχρι και να κάνουν μετεγγραφή στο παιδί τους,αφού πουθενά στον ορίζοντα δεν προβάλει φως.

Με την παρούσα ανοιχτή επιστολή,θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας,στο Σύλλογο Γονέων του 7ου και να τους διαβεβαιώσουμε πως σε αυτό τον αγώνα δεν είναι μόνοι. Κάπου σε αυτή την πόλη,υπάρχει άλλος ένας Σύλλογος ,που απαιτεί για τα δικά τους παιδιά το αυτονόητο. Ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον τώρα". 

 

 

Δείτε επίσης:

Κλείνουν τις οθόνες στο 7ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου!

Εκατοντάδες μαθητές στο Ηράκλειο αναζητούν στέγη

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ