Στο πλευρό των καλλιτεχνών οι εργαζόμενοι του Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Ανακοίνωση από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου.

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου στηρίζει την απεργία των μουσικών και όλων των καλλιτεχνών την Τετάρτη 8 Φλεβάρη και τη συγκέντρωση στις 12 στην πλατεία Ελευθερίας.  
"Η πετυχημένη 48ωρη απεργία τους, στις 1 και 2 Φλεβάρη,  αποδεικνύει την οργή και την αγανάκτηση που επικρατεί στον κλάδο, καθώς και τη δύναμη που έχουν τα δίκαια αιτήματά τους.
Η κυβέρνηση επιχειρεί την υποβάθμιση των Πτυχίων τους, όχι μόνο σε επίπεδο σπουδών, αλλά και στα μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα. Οι ευθύνες όμως είναι διαχρονικές από όλες τις κυβερνήσεις για την ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα του καλλιτεχνικού κλάδου. 
Οι εργαζόμενοι στα Τρόφιμα- Ποτά στεκόμαστε στο πλευρό των καλλιτεχνών, αφού όλοι είμαστε θύματα της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής, που μας θέλει εξαθλιωμένους. 
Ξέρουμε καλά ότι μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να αναγκάσουμε την οποιαδήποτε κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα προβλήματά μας. 
Όσο  πιο μαζικός και αποφασιστικός είναι αυτός ο αγώνας, τόσο πιο κοντά θα επιτευχθεί ο στόχος που είναι η ικανοποίηση των δίκαιων και ζωτικής σημασίας αιτημάτων των καλλιτεχνών", αναφέρεται, σε σχετικό κάλεσμα.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ