Στο πλευρό των υγειονομικών οι ιδιοκτήτες Ταξί

Newsroom
Newsroom

Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ηρακλείου

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ηρακλειου, σε ψήφισμά του αναφέρει ότι "συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών των νοσοκομείων του Ηρακλείου και των νοσοκομείων ολόκληρης της Κρήτης, και είμαστε αγωνιστικά στο πλευρό τους στη παγκρήτια κινητοποίηση που θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 στη πλατεία Ελευθερίας".

Στο ίδιο ψήφισμα επισημαίνεται:

"Στα νοσοκομεία της πόλης μας, χρόνο με το χρόνο, μέρα με τη μέρα, η κατάσταση γίνεται ολοένα πιο κρίσιμη και οριακή.

Δεν δεχόμαστε, την εμπορευματοποίηση της Υγείας, την αφαίμαξη των οικογενειών μας που χρυσοπληρώνουν διπλά και τριπλά για δαπάνες υγείας.

Δεν ανεχόμαστε άλλο πια, την επικίνδυνη υποστελέχωση, την υποχρηματοδότηση και την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και σε ολα τα νοσοκομεία του νησιού μας, με τραγικές συνέπειες τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους γιατρούς.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ηρακλείου μαζί με τους υγειονομικούς, μαζι με τους άλλους φορείς, μαζί με τον ηρακλειώτικο λαό, μαζί με το κρητικό λαό, παλεύουμε για ένα σύστημα δημόσιας και δωρεάν Υγείας με Νοσοκομεία και κέντρα Υγείας που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας για υγειονομική πρόληψη και περίθαλψη.

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο είναι το αποκούμπι μας, σε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας προκύψει σε εμας και τις οικογένειας μας, στους φίλους και τους γνωστούς μας, και θα τα υπερασπιστούμε μαζί με σας και όλοι μαζί με οποιονδήποτε τρόπο".Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ