Στο Ρέθυμνο η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη

Στο Ρέθυμνο η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη

Αύριο θα βρεθεί στο Ηράκλειο

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται σήμερα η  Πρόέδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021  Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, προκειμένου να συζητήσεις με τους φορείς της πόλης για τις 9 προτάσεις που κατέθεσε ο δήμος Ρεθύμνου πριν από ένα μήνα περίπου στην κ. Αγγελοπούλου, στο πλαίσιο των πανελλαδικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, που θα γίνουν του χρόνου. Την κ Δασκαλάκη υποδέχτηκε στο δημοτικό κήπο της πόλης ο Δημαρχος Γιωργος Μαρινάκης και οι αντιδήμαρχοι Πέπη Μπιρλιράκη, Θωμάς Κρεβετζάκης, Άγγελος  Μαλάς, Γιώργος Γεωργαλής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συβμουλίου Νίκος Αγριμάκης ενώ παρόντες ήταν και οι καθηγητές Αλέξης Πολίτης και   Νίκος Κανελλόπουλος.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη ξεναγείται στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου και στην συνέχεια θα έχει συνάντηση με θεσμικούς φορείς στο Σπίτι του Πολιτισμού .

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη, 7 Ιουλίου, η κα. Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη θα βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στις 13:30 θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στην έδρα της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο. Μετά τη λήξη της συνάντησης θα δοθούν δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

 

Γιάννα Ρέθυμνο

Γιάννα Ρέθυμνο

Πηγή: rethnea.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ