Στο "τραπέζι" ο σχεδιασμός των έργων πολιτισμού στην επόμενη προγραμματική περίοδο

Newsroom
Newsroom

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά οι μελέτες και τα έργα που ήδη υλοποιούνται και εξελίσσονται σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ.Νίκος Καλογερής με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων κ.Ελένη Παπαδοπούλου για τον σχεδιασμό των έργων πολιτισμού στην επόμενη προγραμματική περίοδο. Παρόντες ήταν επίσης ο ειδικός σύμβουλος του κ.Καλογερή, κ.Νεκτάριος Κουμάκης και ο κ.Δημήτρης Μιχελογιάννης, ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά οι μελέτες και τα έργα που ήδη υλοποιούνται και εξελίσσονται σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και συμφωνήθηκε να υπάρξει συντονισμός προκειμένου να συνεχιστεί η δυναμική που έχει χτιστεί το προηγούμενο διάστημα, η οποία έχει δώσει ήδη πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε την κυρία Παπαδοπούλου για την συνεργασία ενώ προγραμματίζει το αμέσως επόμενο διάστημα να συνεχιστούν οι συναντήσεις για τον προγραμματισμό για τα έργα πολιτισμού και με τους Δημάρχους της Π.Ε Χανίων.


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ