Στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, παίζουν και διασκεδάζουν
Στο 3ο νηπιαγωγείο Αρχανών
Στολίζουν, παίζουν, διασκεδάζουν και ... κατασκευάζουν στο 3ο νηπιαγωγείου Αρχανών στις Κάτω Αρχάνες ενόψει Χριστουγέννων!
Το ρανταβού για τον στολισμό και φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου έχει δοθεί για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 16.30 το απόγευμα.
"Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πρέπει να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ..το δικό μας δέντρο ...να παίξουμε... να διασκεδάσουμε... να κατασκευάσουμε και ότι άλλο προκύψει εκείνη την μέρα.
Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να ζήσουμε στην αυλή του 3ου νηπιαγωγείου Αρχανών στις Κάτω Αρχάνες λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων και να πιστέψουμε στην αγάπη και στα λαμπερά όνειρα ..." αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

κεντρική Φωτογραφία από Theo Crazzolara από το Pixabay
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο της Δαμάστας
- Βαρδάκης: «733 υποψήφιοι νέοι γεωργοί από την Περιφέρεια Κρήτης μένουν εκτός προγράμματος, παρότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις»
- Στο επίκεντρο η σεξουαλική διαδικτυακή αποπλάνηση-κακοποίηση των ανηλίκων
