Στον Άγιο Νικόλαο η Οργανωτική Επιτροπή του Κρητολογικού Συνεδρίου

Στον Άγιο Νικόλαο η Οργανωτική Επιτροπή του Κρητολογικού Συνεδρίου

Επισκέφθηκαν τους χώρους όπου θα λάβουν χώρα οι εργασίες του

Συνάντηση με τον Γ.Γ και πρόεδρο της Ε.Κ.Ι.Μ κ.Αλέξη Καλοκαιρινό και τα τα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής του 13ου Διεθνούς Κρητολογικού Συνεδρίου κ. Μιτσοτάκη Κλαίρη (αντιπρόεδρο Ε.Κ.Ι.Μ – συγγραφέα),κ. Μοσχόβη Γεωργία (αρχαιολόγο στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου- Μέλος Δ.Σ, Ε.Κ.Ι.Μ), κ. Γαλενιανού Αργυρή (Ταμία Ε.Κ.Ι.Μ) και Βιολάκη Βαγγελιώ (Υπεύθυνη του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης Ε.Κ.Ι.Μ), είχε σήμερα (18/9), ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι προτεινόμενοι χώροι που θα φιλοξενήσουν το μεγάλο Διεπιστημονικό forum τον Οκτώβριο του 2021 (6-10/10).

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, τα μέλη της επιτροπής, συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Χάρη Αλεξάκη, επισκέφθηκαν τους διαθέσιμους χώρους, ενώ ήδη υπάρχει καταγραφή για τις συμπληρώσεις που θα πρέπει να γίνουν καθώς και για τον εξοπλισμό των συνεδριακών αιθουσών.

Ο κ. Ζερβός, επιβεβαίωσε την πρόθεση του Δήμου, να στηρίξει την προετοιμασία και πραγμάτωση του Συνεδρίου, δηλώνοντας :”ότι έως το τέλος Οκτωβρίου, που θα έχει ψηφιστεί από το Δ.Σ ο προϋπολογισμός, θα υπάρξει σαφή εικόνα και προσδιορισμός για την συμμετοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου στην διοργάνωση. Μάλιστα με απόφαση του Δ.Σ τις επόμενες μέρες μετά από συνεννόηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων, αλλά και συλλόγους της ευρύτερης περιοχής, αναμένεται η συγκρότηση επιτροπής, ώστε να στηριχθεί ουσιαστικά το 13ο Διεθνές Κρητολογικό Συνέδριο, ένας θεσμός που συμπληρώνει την έκτη δεκαετία συνεισφοράς του, στην ανάπτυξη και διάχυση της κρητολογικής γνώσης και αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την προβολή του τόπου. 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ