Στον Μ. Μποκέα εκπαιδευτικοί για σχολική στέγη και προσχολική εκπαίδευση

Στον Μ. Μποκέα εκπαιδευτικοί για σχολική στέγη και προσχολική εκπαίδευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Δ. Θεοτοκόπουλος" συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Μαλεβίζιου, κ. Μ. Μποκέα, για τα θέματα της σχολικής στέγης, της καθαριότητας και την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος:

"Από τη δική μας πλευρά επισημάναμε πως η διαμόρφωση του χώρου, οι αίθουσες που θα τοποθετηθούν και ο αναγκαίος εξοπλισμός για το νέο 6/θέσιο Νηπιαγωγείο (1ο Αγ. Μαρίνας), που είναι απαραίτητο για να εφαρμοστεί η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τέλη Αυγούστου εφόσον το νέο σχολικό έτος ξεκινά 1η Σεπτεμβρίου. Τονίσαμε, επίσης, την ανάγκη στήριξης και συντήρησης των σχολικών μονάδων της ευρύτερης περιοχής και αναδείξαμε το αίτημα για μόνιμο προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία, ειδικότερα σε μια περίοδο υγειονομικής κρίσης.

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος, κ. Μποκέας, μας ενημέρωσαν πως όλες οι εργασίες που απαιτούνται για την ομαλή εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Παράλληλα, ενημερωθήκαμε για τα έργα συντήρησης σε σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής και τον προγραμματισμό της σχολικής στέγης στο Δήμο για τα επόμενα χρόνια".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ