Συγχαρητήρια Καλογερή στους Χανιώτες αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων

Συγχαρητήρια Καλογερή στους Χανιώτες αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων

"Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας, ξεπέρασαν τον εαυτό τους τον ίδιο"

Στο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής αναφέρει:

"Με ξεχωριστή συγκίνηση και περηφάνεια παρακολουθήσαμε τη συμμετοχή των Χανιωτών Αθλητών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προβάλλοντας τα Χανιά μας και αναδεικνύοντας τη διαχρονική δύναμη αυτού του τόπου να γεννά ανθρώπους μαχητές, που με τη σκληρή δουλειά τους διακρίνονται όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε όλο το φάσμα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας, ξεπέρασαν τον εαυτό τους τον ίδιο για να καταφέρουν να περάσουν το κατώφλι της κορυφαίας παγκόσμιας διοργάνωσης, καθώς οι δυσκολίες της προετοιμασίας για τη συμμετοχή τους ανυπέρβλητες και οι συνθήκες αντίξοες. Το ταλέντο τους, η στήριξη των αθλητικών φορέων που ανήκουν και η στήριξη των οικογενειών τους αποτελούν τους παράγοντες που συνέβαλαν στη συμμετοχή αυτή. 

Και εμείς, από την πλευρά μας, βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους, προσπαθώντας να βοηθήσουμε όπως μπορούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε. 

Εκφράζουμε σε όλους τους Αθλητές μας τα θερμά μας συγχαρητήρια, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την αρωγή μας στις προσπάθειές τους να ανεβάσουν μαζί με τις επιδόσεις τους τα Χανιά και την Κρήτη σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. 

Καλή Συνέχεια, Καλή Δύναμη"!


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ