Συγχαρητήρια στις Αμαζόνες της Κρήτης
Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη για τις Βαλκανιονίκες Αμαζόνες της Κρήτης
To συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη
"Ο Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα προς την Διοίκηση της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης για τις διακρίσεις που σημείωσε η Ομάδα στους φετινούς Βαλκανικούς Αγώνες Δεξιοτεχνίας.
Ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει στο μήνυμά του:
«Θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια, τις αθλήτριες και τους γονείς τους καθώς και στην διοίκηση της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης, για τις επιτυχίες που σημείωσε η Ομάδα στους φετινούς Βαλκανικούς Αγώνες Δεξιοτεχνίας, εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η φετινή παρουσία των Αμαζόνων της Κρήτης σε μια διεθνή, βαλκανική διοργάνωση, κατέγραψε την μεγαλύτερη επιτυχία του ομίλου με τέσσερα μετάλλια. Καλή συνέχεια και πάντα διακρίσεις». "
- Με επιτυχία η συνάντηση εργασίας στην περιφέρεια Κρήτης για την επίδραση της κλιματικής αλλαγής στη Γαλάζια οικονομία
- Συντυχάκης: Διαγραφή προστίμων από τις επιτροπές εκλογικών δαπανών στους ΟΤΑ
- Εργαζόμενοι ΠΑΓΝΗ : Το Υπουργείο παρουσιάζει μια εικονική πραγματικότητα στο χώρο της υγείας