Συγχαρητήρια στο νέο προεδρείο από τους αστυνομικούς του Λασιθίου
"Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου θα είναι πάντα αρωγός στις κοινές προσπάθειες για την προώθηση των δικαίων του κλάδου μας"
Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Λασιθίου προς το νέο προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Ηρακλείου, όπως προέκυψε μετά τη χθεσινή συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα.
Η ανακοίνωση
Σας δηλώνουμε, ότι Αστυνομικοί έχουν την ανάγκη από άξιους σε αυτές τι θέσεις εκπροσώπους, που να αναδεικνύουν και να προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του συνδικαλισμού . Η εκλογή σας από την βάση των μελών της Ένωσης σας, αποτελεί ύψιστη τιμή και αλλά και ύψιστη ευθύνη. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου θα είναι πάντα αρωγός στις κοινές προσπάθειες για την προώθηση των δικαίων του κλάδου μας και θα προσφέρει την κάθε δυνατή στήριξη στον Πρόεδρο κ. Πικράκη Γεώργιο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σας !
- Νίκος Αντωνακάκης: Αυτο που δεν έγινε πριν τις εκλογές στο Επιμελητήριο, να γινει τώρα, μετά τις εκλογές
- Έφτασαν στα ίχνη των χασισοκαλλιεργητών
- Στο δρόμο για την απεργία και το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών-Παράρτημα Ηρακλείου