Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Μακρύ Γιαλού

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Μακρύ Γιαλού

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Συγχαρητήρια απευθύνει προς τους αστυνομικούς του Α.Σ. Μακρύ Γιαλού, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, για τη σύλληψη δύο καλλιεργητών 59 δενδρυλλίων κάνναβης. Στην ανακοίνωσή της η Ένωση κάνει λόγο για επαγγελματισμό και εμπειρία των αστυνομικών, οι οποίοι ωστόσο εργάζονται υπό δύσκολες συνθήκες.

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Η Ένωση μας, με αίσθημα περηφάνιας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού, για την οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας και οδήγησε στην σύλληψη δύο αλλοδαπών, οι οποίοι καλλιεργούσαν πενήντα εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,20 μέτρων και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 32 γραμμάρια κάνναβης.

     Η ενέργεια τους αυτή δείχνει τον συνεχή αγώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών.

     Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν του επαγγελματισμού και της εμπειρίας που έχουν οι Αστυνομικοί, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι με το φιλότιμό τους και τιμώντας τον όρκο που έχουν δώσει, είναι πάντα εδώ, δίπλα στον πολίτη, για να πατάξουν την εγκληματικότητα.

     Συνάδελφοι, συνεχίστε έτσι στο δύσκολο έργο σας!      

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ