Συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια γιορτή του Γυμνασίου Τυλίσου

Newsroom
Newsroom

Παρουσιάστηκαν οι δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2021-2022

 Την   Τετάρτη, 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε  η    αποχαιρετιστήρια γιορτή του Γυμνασίου Τυλίσου «Ιωάννης Περδικάρης» στην αυλή  του σχολείου.            

Το Γυμνάσιο Τυλίσου είναι ένα δημιουργικό  σχολείο που ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με την  κοινωνία,  σέβεται και τιμά την τοπική ιστορία. 

Στην γιορτή παρουσιάστηκαν οι δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2021-2022 τα οποία ξεχώρισαν για την ποικιλία, το πλήθος και την ποιότητα τους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σχολείου: 

"Επίτιμος  καλεσμένος  ήταν ο φιλόλογος κ. Αστυρακάκης  Εμμανουήλ που εκφώνησε ομιλία για τον λόγιο Ιωάννη Περδικάρη με καταγωγή  από την Τύλισο, το όνομα του οποίου φέρει το  σχολείο. 

Η γιορτή ξεκίνησε με τις υπέροχες μελωδίες της  δημοτικής χορωδίας του Δήμου Μαλεβιζίου με μαέστρο την κ. Πιτσικάκη – Κουτσογιαννάκη Ευαγγελία .  Έγινε απονομή αναμνηστικών  στους  μαθητές και μαθήτριες, που αποφοίτησαν, από τον Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Η γιορτή  συνεχίστηκε  με τις μελωδίες του  Χάρη  Φασουλά και των συνεργατών  του και  του Νίκου Ξυλουργού, εκπαιδευτικού του σχολείου μας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους :

  • Από την εκπαιδευτική κοινότητα, o Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Μανόλης Καρτσωνάκης,  ο Δ/ντης  ΔΔΕ Ν. Ηρακλείου κ. Γιάννης Καραγιαννίδης, η  ΣΕΕ παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου μας κ. Γιασάκη και η ΣΕΕ κ. Καδιανάκη Μαρία.
  • Από το Δήμο Μαλεβιζίου, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας, η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χρύσα Λυρώνη, ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα Τυλίσου, κ. Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Πρόεδρος της Τυλίσου κ. Μανόλης Βασιλάκης, ο εφημέριος  της Τυλίσου Γεώργιος Μαλλιωτάκης , ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Μαλεβιζίου κ. Ανδρέας Παντερής, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Κύρκος,ο πρώην δήμαρχος Μαλεβιζίου- πρόεδρος της Τυλίσου κ. Σταύρος Χαλκιαδάκης και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Τυλίσου κ.Νίκος    Μαματζάκης 

Η γιορτή ήταν  αφιερωμένη  σε όλους και όλες τους μαθητές και μαθήτριες αλλά κυρίως στους μαθητές/-τριες της Τρίτης Γυμνασίου.

Η διευθύντρια Μαρία Βασιλάκη ο υποδιευθυντής Γιάννης Ροδουσάκης και ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, ευχαριστούν  όλους όσους συμμετείχαν στη γιορτή, τον σύλλογο γονέων για  την οργάνωση του χώρου της γιορτής, τον πολιτιστικό σύλλογο Τυλίσου για τη παροχή των τραπεζοκαθισμάτων, τους  γονείς και κηδεμόνες και φυσικά τους επίσημους προσκεκλημένους μας. 

Πολλές ευχές στους μαθητές/-τριες της Τρίτης Γυμνασίου “Καλή συνέχεια” και “Καλή Επιτυχία” στους στόχους τους".

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ