Συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας

Σε τέσσερις συλλήψεις, δύο σε Ηράκλειο και δύο στο Ρέθυμνο, προχώρησαν το Σάββατο οι αστυνομικές αρχές. Στο Ηράκλειο συνελήφθησαν ένας άντρας και μία γυναίκα γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης ενώ στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί  οι οποίοι έκλεψαν μέσα από ένα αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας:

Ηράκλειο: 

Συνελήφθησαν,  το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Ν. περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία των συλληφθέντων κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά δισκία τα οποία στερούνταν την από τον νόμο ιατρική συνταγή και ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Στο Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν, το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή. 

Ειδικότερα το απόγευμα του Σαββάτου οι ανωτέρω αλλοδαποί αφαίρεσαν από Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού ένα κινητό τηλέφωνο.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή τους το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο και αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη,  το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ