Σύμβαση για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων στο κολυμβητήριο Λίντο

Σύμβαση για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων στο κολυμβητήριο Λίντο

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Την σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου-κολυμβητήριο Λίντο» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στην υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη που έχει προϋπολογισμό 460.000 ευρώ παρόντες ήταν επίσης: Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) Λευτέρης Ζερβός, η Αντιπρόεδρος Έυα Σημαιάκη, ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΕΝΩΣΗ ΕΚΩΝ GROUP» Αντώνης Μαραγκάκης, η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κολυμβητηρίου Λίντο Ελένη Λογοθέτη και ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης. 

Ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κολυμβητηρίου Λίντο ευχαρίστησαν δημόσια την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη, για την χρηματοδότηση και την υλοποίηση του έργου που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες προς τους αθλούμενους. 

Το έργο

Τα αποδυτήρια λειτουργούν καθημερινά και εξυπηρετούν πάνω από 1.300 αθλούμενους αθλητικούς συλλόγους, σώματα ασφαλείας, ΑΜΕΑ, σχολεία κλπ., ενώ διεξάγονται αγώνες Κρήτης και Νήσων.

Στο συγκεκριμένο κτήριο δεν υπάρχει σήμερα υποδομή που να εξυπηρετεί άτομα (ΑΜΕΑ) δηλαδή λουτρά και αποδυτήρια. Με τη συγκεκριμένη πράξη πρόκειται να βελτιωθούν οι υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών καθώς θα εκσυγχρονιστούν όλες οι εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων οι οποίες παρουσιάζουν προβλήματα λόγω  παλαιότητας. Προβλέπεται η υλοποίηση  W.C. ΑΜΕΑ ανδρών- γυναικών, ο εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων υποδομών και θα αναβαθμιστεί ενεργειακά το κτίριο. Για την υλοποίηση των παραπάνω θα γίνουν οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, όπως προβλέπονται στην εγκεκριμένη μελέτη.  


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ