Συναντήσεις για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2020 – 2023 της Περιφέρειας Κρήτης

Συναντήσεις για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2020 – 2023 της Περιφέρειας Κρήτης

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων

Σήμερα Τετάρτη  20 Ιανουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, συναντήσεις με συντονιστή τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή αναφορικά με το Στρατηγικό Σχεδιασμό - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2020 – 2023 της Περιφέρειας Κρήτης, τη δημιουργία Υπηρεσίας Γεωχωρικών Δεδομένων Περιφέρειας Κρήτης – GIS Crete και το Σύστημα Διαχείρισης Έργων της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι δύο πρώτες συναντήσεις έγιναν παρουσία των Δ/ντών των Υπηρεσιών της Π.Ε. Χανίων ενώ η τελευταία με τους τεχνικούς υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Χανίων (συνδυαστικά με τηλεδιάσκεψη λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων). Τις παρουσιάσεις πραγματοποίησαν κατά περίπτωση τα στελέχη  της Περιφέρειας Κρήτης:

  • Ραπτάκης Νίκος, Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Κρήτης.
  • Δοξάκη Ελένη, Γενική Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος 
  • και Υποδομών 
  • Δασκαλάκη Χρυσούλα, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού
  • Μπαρτολότσι Τζούλια, Προϊσταμένη Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων ΔΤΕ Περιφέρειας Κρήτης
  • Γιαλύτη Ερμιόνη, Ειδικός Σύμβουλος Περιφερειάρχη σε θέματα Περιβάλλοντος, Υποδομών και Κλιματικής Αλλαγής.

Στις παρουσιάσεις συμμετείχαν επίσης ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον Τομέα της Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Κώτσογλου και ο κ. Στέλιος Μπονάτος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ