Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Δήμαρχο Χερσονήσου

Newsroom
Newsroom

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν η επέκταση του δικτύου ύδρευσης Πάνω Γουβών και διασύνδεση με το φράγμα Αποσελέμη και ασφαλτοστρώσεις σε περιοχές ενδοχώρας του Δήμου Χερσονήσου

Θέματα αναπτυξιακά, που αφορούν τεχνικά, οδικά έργα, αθλητισμού, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννης Σέγκο. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας-άρδευσης και καθημερινότητας Μανόλης Καλαϊτζάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Χειρακάκης, και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Μανόλης Ματθαιάκης. 

Συγκεκριμένα εξετάστηκαν, η επέκταση του δικτύου ύδρευσης Πάνω Γουβών και διασύνδεση με το φράγμα Αποσελέμη, ασφαλτοστρώσεις σε περιοχές ενδοχώρας του Δήμου Χερσονήσου που θα βελτιώσουν την οδική ασφάλεια, η μελέτη για την υλοποίηση του οδικού έργου Σμάρι-συνοικία δημοτικής ενότητας Γουβών, θέματα εξωραϊσμού-αναβάθμιση χώρων στο Καλό Χωριό, αναβάθμιση αθλητικών υποδομών των ομάδων Διαγόρας Ανωπόλεως και ΠΑΟ Γουβών. Για όλα τα παραπάνω θέματα υποδομών και βελτίωσης θα υπάρξουν χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης. 
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ