Συνάντηση Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη με το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί νομού Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Παράλληλα σημείωσε την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων που πραγματοποιεί η Τροχαία Ηρακλείου ώστε να μειωθεί δραστικά το φαινόμενο της κλοπής μεταφορικού έργου σε βάρος των αυτοκινητιστών ταξί.

Ο Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης ως Συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με φορείς του νομού Ηρακλείου συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί νομού Ηρακλείου στα γραφεία του Συνδέσμου. Τον υποδέχτηκαν ο Λευτέρης Πετράκης πρόεδρος, ο Μανώλης Λυρώνης αντιπρόεδρος, ο Γιάννης Φινίτσης ταμίας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

Κεφαλογιάννης Ταξι

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί καλωσόρισε τον Κ. Κεφαλογιάννη  καταρχάς αναφέρθηκε στην ανάγκη επέκτασης του πιλοτικού προγράμματος αντικατάστασης των ταξί σε 9θέσια που έχει εκκινήσει από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε όλη τη χώρα και ιδίως στην Κρήτη μία περιοχή με υψηλή τουριστική κίνηση κάτι που θα αναβαθμίσει την ποιότητα των μεταφορικών υπηρεσιών και θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού. Ενώ τόνισε την ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα για την αντικατάσταση των οχημάτων με ηλεκτρικά, ένα πρόγραμμα που επιδοτείται με 22.500 ανά όχημα. Τέλος σημείωσε ότι παρά τις πολύ σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει η Τροχαία Ηρακλείου παρουσιάζεται και φέτος, ιδίως αυτήν την περίοδο το φαινόμενο της κλοπής μεταφορικού έργου σε βάρος των επαγγελματιών αυτοκινητιστών ταξί.

Ο Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί νομού Ηρακλείου για την φιλοξενία και σημείωσε το πολύ σημαντικό μεταφορικό έργο που επιτελούν τα ταξί στο νομό αλλά σε ολόκληρη την Κρήτη, ιδίως αυτή την περίοδο υψηλής έντασης της τουριστικής κίνησης  τονίζοντας ότι θα σταθεί αρωγός στην επίλυση των θεμάτων των αυτοκινητιστών ταξί. Χαρακτήρισε αναγκαία την επέκταση του προγράμματος αντικατάστασης των ταξί σε 9θέσια και στην Περιφέρεια της Κρήτης  ενώ αναφερόμενος στο θέμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σημείωσε ότι το πρόγραμμα πρέπει να εκκινήσει άμεσα παράλληλα με την έγκαιρη ανάπτυξη δικτύου φορτιστών με στόχο την κάλυψη του οδικού δικτύου του νησιού καθώς και στις πιάτσες ταξί ειδικά με ταχυφορτιστές ώστε να μην χρειάζεται πολύς χρόνος φόρτισης. Παράλληλα σημείωσε την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων που πραγματοποιεί η Τροχαία Ηρακλείου ώστε να μειωθεί δραστικά το φαινόμενο της κλοπής μεταφορικού έργου σε βάρος των αυτοκινητιστών ταξί.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ