Συνάντηση Σημανδηράκη με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων

Συνάντηση Σημανδηράκη με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων

Μεταξύ των θεμάτων, που συζητήθηκαν, ήταν και το ζήτημα της μετεγκατάστασης του Πυροσβεστικού Σταθμού (επί της οδού Καραϊσκάκη) σε οικόπεδο επί της Λεωφόρου Μουρνιών. 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 1/4/2022, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, Πύραρχος, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Καλογριδάκης, συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στην καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Χανίων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ειδικότερα, εξετάστηκε μεταξύ άλλων η προετοιμασία εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, καθώς και ειδικότερα ζητήματα, που αφορούν στη θωράκιση σημείων συνάθροισης κόσμου, όπως στην Παλιά Πόλη, κ.α.  

Παράλληλα, μεταξύ των θεμάτων, που συζητήθηκαν, ήταν και το ζήτημα της μετεγκατάστασης του Πυροσβεστικού Σταθμού (επί της οδού Καραϊσκάκη) σε οικόπεδο επί της Λεωφόρου Μουρνιών. 

Ο κ. Σημανδηράκης με την ολοκλήρωση της συνάντησης προσέφερε στον κ. Τσιλιμιγκάκη τη δίτομη βιογραφία του Ελ. Βενιζέλου, με την ευχή για κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ