Συνάντηση στο Ινστιτούτο Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής του ΕΛΜΕΠΑ

Συνάντηση στο Ινστιτούτο Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής του ΕΛΜΕΠΑ
Newsroom
Newsroom

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της Σχολής Μηχανικών, ο Αντιπεριφερειάρχης και τα στελέχη της Περιφέρειας ενημερώθηκαν για θέματα ενέργειας, με έμφαση στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του νησιού

Ενημερωτική συνάντηση με τον κοσμήτορα της Σχολής Μηχανικών και Διευθυντή του Ινστιτούτου Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) Δρ. Μανώλη Καραπιδάκη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης και στελέχη της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της Σχολής Μηχανικών, ο Αντιπεριφερειάρχης και τα στελέχη της Περιφέρειας ενημερώθηκαν για θέματα ενέργειας, με έμφαση στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του νησιού. Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας του Ινστιτούτου Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής σχετικά με τα περιθώρια εγκατάστασης νέων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και συστημάτων αποθήκευσης στην περιφέρεια της Κρήτης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δ/ντης της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Μαρίνος Κριτσωτάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Κλιματικής Αλλαγής και Ενεργειακού Σχεδιασμού Λένα Καργάκη, η αρμόδια σε θέματα ενεργειακού σχεδιασμού Μαρία Αποστολάκη και η Ειδική Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Χρυσάνθη Βογιατζή.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ