ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με τη νέα Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν το ευρύ πεδίο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και του Δικηγορικού Συλλόγου, με έμφαση τόσο σε ζητήματα καθημερινότητας όσο και σε θέματα που αφορούν τη θεσμική συνεργασία του Δήμου με τον Σύλλογο.

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με τη νέα Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων

Τη νέα Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, κα Αγάπη Μικρού, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας, Νίκος Χαζιράκης.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν το ευρύ πεδίο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και του Δικηγορικού Συλλόγου, με έμφαση τόσο σε ζητήματα καθημερινότητας όσο και σε θέματα που αφορούν τη θεσμική συνεργασία του Δήμου με τον Σύλλογο.

 Ο Δήμαρχος Χανίων, τόνισε ότι, παρά την αναπτυξιακή έκρηξη, τις συνεχείς αλλαγές αλλά και προκλήσεις που βιώνει η πόλη, η συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων αποτελεί διαχρονική και σταθερή προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Παράλληλα, υπογράμμισε τη σημασία του επιστημονικού λόγου και της διαχρονικής παρουσίας του Δικηγορικού Συλλόγου, στοιχεία που, όπως σημείωσε, είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία και την αναπτυξιακή πορεία της πόλης.

 Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, με κοινή δέσμευση για τη συνέχεια και την περαιτέρω ενίσχυση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση