Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: Τα αποτελέσματα των εκλογών

Newsroom
Newsroom

Αυξήθηκε ο αριθμός των ψηφισάντων

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "χαιρετίζει τους συναδέλφους που έδειξαν εμπιστοσύνη στο σωματείο με αύξηση των ψηφισάντων( από 240 σε 311) στις εκλογές που διενέργησε τις προηγούμενες μέρες".

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:  

"Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά και μόνο δια ζώσης, όχι κάπου στην Ελλάδα και ψηφίζοντας μόνο ηλεκτρονικά! Αποδείξαμε στην πράξη ότι εμείς οι εργαζόμενοι θέλουμε σωματεία ζωντανά που να διεκδικούν και όχι με ένα "κλικ" στον καναπέ απλά για να διασφαλίζονται οι καρέκλες συνδικαλιστών,  όπως γίνεται με το διασπαστικό σωματείο φάντασμα που το  έφτιαξαν πριν 2 χρόνια και το θέλουν από την μια οι εργοδότες και από την άλλη η ηγετική ομάδα του Προεδρείου του ΕΚΧ. 

Από καλύτερη θέση δυναμικά, με αισιοδοξία και επιμονή θα προχωρήσουμε στις μάχες που έρχονται για να καλυτερέψουμε  τις συνθήκες εργασίας ενάντια στην πολιτική που τσακίζει την ζωή την δική μας και των παιδιών μας. Δίνουμε υπόσχεση ότι θα είμαστε ο ένας στο πλευρό του άλλου! 

Αναλυτικά ψήφισαν  311, άκυρα- λευκά 9, ταξική ενότητα 296, ενωτική αγωνιστική κίνηση 6

Η  παράταξη ταξική ενότητα συνεχίζει και έχει την πλειοψηφία του ΔΣ κατέχοντας 7/7 έδρες στο ΔΣ και 3/3 έδρες στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Ταυτόχρονη αύξηση έχει στους αντιπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Χανίων ( από 8 σε 10 ) και αύξηση αντιπροσώπων στο  συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος ( από 2 σε 3 )

Το σωματείο μας

είναι όπλο οργάνωσης, που πρωτοστάτησε να συντονίσει την δράση όλων των σωματείων στα Χανιά  και παρευρέθηκε σε δεκάδες χώρους δουλειάς έχοντας σημαντικές  νίκες. 

είναι όπλο αγώνα, που έχει ακυρώσει αντεργατικούς νόμους στην πράξη στις καθημερινές μάχες  μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς. 

είναι αυτό που βάζει γερά θεμέλια αντίστασης και ερχόμαστε στην αντεπίθεση διεκδικώντας: Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που να καλύπτει τις ανάγκες μας, αυξήσεις στους μισθούς ,  για 7ωρο-5ημερο-35ωρο,  για την κατοχύρωση της Κυριακής Αργίας. 

Καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν να γράφονται στο σωματείο για να μπορέσουμε καλύτερα να οργανώσουμε τους αγώνες μας....να δώσουμε το  χέρι σε όποιον σηκώνεται γιατί αποδεικνύεται στην πράξη ....μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό...."!


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ