Συνεχίζονται οι έλεγχοι και τα πρόστιμα στην Κρήτη

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και τα πρόστιμα στην Κρήτη

Το τελευταίο 24ωρο βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Συνολικά βεβαιώθηκαν 30 πρόστιμα και διενεργήθηκαν 2.610 έλεγχοι.

Πιο αναλυτικά στα Χανιά βεβαιώθηκαν 7 πρόστιμα που αφορούσαν στη μη χρήση μάσκας σε κομμωτήριο και σε σχολή οδηγών, καθώς επίσης σε φαρμακείο για παράβαση που αφορούσε στον μέγιστο αριθμό εξυπηρετούμενων πελατών.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους σε καφετέριες και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα σε επιβάτες ΙΧ για τη μη χρήση μάσκας, σε 4 πολίτες που δεν είχαν λάβει μέτρα αυτοπροστασίας τη στιγμή που βρίσκονταν σε συνωστισμό και σε δύο υπαλλήλους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος οι οποίοι επίσης δεν φορούσαν μάσκα.

Στο Λασίθι επιβλήθηκαν 10 πρόστιμα σε οδηγό ταξί, σε οδηγό λεωφορείου, σε πέντε οδηγούς και επιβάτες ΙΧ, σε εργαζόμενους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε υπάλληλο μικροβιολογικού εργαστηρίου επειδή δεν φορούσαν την προστατευτική μάσκα. 

Εξάλλου, επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα σε επιβάτες υπεραστικού λεωφορείου επειδή δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά για τη μετακίνησή τους. 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ