Συνεχίζονται οι εθελοντικές αιμοδοσίες και στα Χανιά

Συνεχίζονται οι εθελοντικές αιμοδοσίες και στα Χανιά

Σήμερα και 1 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο της Π.Ε Χανίων και στο Δημαρχείο Πλατανιά, από τον Σύλλογο Αιμοδοτών '' Άγιος Ιωάννης''

Σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων και το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανίων «Άγιος Ιωάννης» διοργάνωσε αιμοδοσία σήμερα, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Είναι η δεύτερη αιμοδοσία που πραγματοποίησε φέτος ο Σύλλογος Αιμοδοτών στην Π.Ε. Χανίων. Ο Σύλλογος Αιμοδοτών συνεχίζει τις αιμοδοσίες την 1η Δεκεμβρίου στο Μουσείο Εθνικής Ελλάδας «Γαλανόλευκο Φάρο», όπως επίσης και την 8η Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο του Πλατανιά, από τις 09.00 έως τις 14:00.

Όλες οι αιμοδοσίες γίνονται πάντα με τη συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» και με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί μπορούν να συμμετέχουν με rapid test. Όσοι έχουν εμβολιαστεί μπορούν να δώσουν αίμα ακόμα και την επόμενη μέρα από τον εμβολιασμό τους. 

Σε δήλωσή της η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών κα Δέσποινα Ροδουσάκη εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της προς την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για τη συνδιοργάνωση της 31ης  Αμφικτιονίας Εθελοντών Αιμοδοτών στα Χανιά που πραγματοποιήθηκε στις 22 με 24 Οκτωβρίου 2021.

 

Τηλ. επικοινωνίας με την Πρόεδρου του Συλλόγου Αιμοδοτών : 6974937983

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ