Συνεχίζονται οι εξορμήσεις του Τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της ΝE ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

"Το ΠΑΣΟΚ στέκεται έμπρακτα δίπλα σε όλους τους επιτηδευματίες και τις μικρές επιχειρήσεις που δίνουν τη μάχη για την επιβίωσή τους" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εξορμήσεις του Τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου.
Την προηγουμενη Κυριακη 27 Νοεμβρίου Κλιμάκιο του τομέα, με επικεφαλής την Άρια Κορνηλάκη  πραγματοποίησε επισκέψεις σε καταστήματα στα χωριά Βενεράτο, Αυγενική και Δαφνές.


Οι ιδιοκτήτες των μικρών καταστημάτων εξέφρασαν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους για την παρατεταμένη οικονομική και ενεργειακή κρίση που πλήττει εδώ και μήνες τις επιχειρήσεις τους. Πληθωρισμός και ενεργειακό κόστος έχουν τριπλασιάσει το κόστος λειτουργίας τους.

"Το ΠΑΣΟΚ στέκεται έμπρακτα δίπλα σε όλους τους επιτηδευματίες και τις μικρές επιχειρήσεις που δίνουν τη μάχη για την επιβίωσή τους.

Ζητούμε ξανά από το Κράτος και την Πολιτεία να στηρίξει άμεσα τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας μας." αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ