Συνέλευση για το κυκλοφοριακό έμφραγμα στον Άγ.Ιωάννη Χωστό

Newsroom
Newsroom

Κάλεσμα σωματείων για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στον Αη Γιάννη στο Χωστό

Ο κυκλοφοριακός ... χαμός εξαναγκάζει σε συνέλευση τους κατοίκους ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΩΣΤΟΥ, ΦΟΙΝΙΚΙΑΣ, ΜΑΛΑΔΩΝ και της ευρύτερης περιοχής. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 και ώρα 19.00 ΜΜ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Εκκλησίας ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΩΣΤΟΥ.

Με κοινή ανακοίνωσή τους η Ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ, το Συνδικάτο Οικοδόμων, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών, προσκαλούν για ενημέρωση "για τα συσσωρευμένα κυκλοφοριακά προβλήματα της περιοχής, που μας κάνουν καθημερινά αφόρητη τη ζωή μας".

Παράλληλα στην ανακοίνωση προτάσσεται η διεκδίκηση άμεσως λύσεων, "που παρά τις διαμαρτυρίες όλων των κατοίκων της περιοχής δε δίνονται λύσεις, παρά μόνο κάποια ημίμετρα που διαιωνίζουν το πρόβλημα" 

"Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα σύγχρονο δημοτικό οδικό δίκτυο και πεζοδρομήσεις.

Δημιουργία ανισόπεδων κόμβων, νέων γεφυρών, στον Αη Γιάννη Χωστό, και άλλα έργα υποδομής που θα βελτιώσουν  τη ζωή των κατοίκων της περιοχής" - καταλήγει η ανακοίνωση.Δείτε επίσης:

Κυκλοφοριακό χάος στον Άη Γιάννη Χωστό: Δεινοπάθησαν οι οδηγοίΔιαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ