Συνελήφθη ο ένας από τους 4 νεαρούς για τον ξυλοδαρμό του ανήλικου

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Στη σύλληψη του ενός από τους 4 νεαρούς που εμπλέκονται στην υπόθεση ξυλοδαρμού σε βάρος ανήλικου Ηρακλειώτη στο Γιόφυρο προχώρησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πρόκειται για τον έναν από τους δύο νεαρούς που είχαν κατονομαστεί ως εμπλεκόμενοι στο μεταμεσονύκτιο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα το ανήλικο θύμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Για τη σύλληψη του νεαρού άνδρα θα ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Ηρακλείου προκειμένου να αποφασιστεί αν ο συλληφθείς θα παραμείνει υπό κράτηση προκειμένου αύριο να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ή αν θα αφεθεί ελεύθερος.

Όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, μεταξύ του ανήλικου θύματος του ξυλοδαρμού και ενός από την παρέα των τεσσάρων είχε προηγηθεί παρεξήγηση για προσωπικό ζήτημα. Ο ανήλικος φέρεται να δέχθηκε σφοδρές πιέσεις ώστε να συναντηθεί μαζί του για να ξεκαθαριστεί το θέμα και έτσι αποφάσισε να πάει στην συνάντηση. Μόνο που εκεί δεν τον περίμενε ένας αλλά τέσσερις. Για το περιστατικό του ξυλοδαρμού έχει υποβληθεί μήνυση στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και έχει δοθεί παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν ότι προσήχθη και δεύτερος νεαρός, όμως, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ