ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου: Οι αγώνες φέρνουν αποτελέσματα και ετοιμάζουν τις νίκες!

"Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που πήραν μέρος στην απεργία και στις συγκεντρώσεις και στις τρεις πόλεις του Λασιθίου, αλλά και σε όλη τη χώρα" αναφέρει μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση.

Ανακοίνωση μετά την χθεσινή μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "οι αγώνες φέρνουν αποτελέσματα και ετοιμάζουν τις νίκες!".

Όλη η ανακοίνωση

"Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που πήραν μέρος στην απεργία και στις συγκεντρώσεις και στις τρεις πόλεις του Λασιθίου, αλλά και σε όλη τη χώρα, δείχνοντας έμπρακτα την αντίθεσή τους στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αλλά και αυτοί που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν είτε από φόβο είτε από την ανάγκη του μεροκάματου, ξέρουμε ότι είναι αντίθετοι στα σχέδια της κυβέρνησης, που πλήττουν το εισόδημα, τα δικαιώματα, την κοινωνική τους ζωή  και την αξιοπρέπειά τους.

Ο αγώνας ενάντια στο νομοσχέδιο θα συνεχιστεί μέχρι την ψηφοφορία. Η φωνή της τεράστιας κοινωνικής πλειοψηφίας θα ακουστεί. Μόνο ο ΣΕΒ και οι μεγαλοξενοδόχοι το στηρίζουν. Οι “φίλοι” και “συνδαιτυμόνες” του κ. Μητσοτάκη!

Αλλά ακόμα και αν περάσει, επειδή οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, “μοιραίοι και άβουλοι αντάμα”, θα ψηφίσουν ενάντια στα συμφέροντα αυτών που τους έστειλαν στη Βουλή, ο αγώνας θα συνεχιστεί, για να ακυρωθεί όσο γίνεται στην πράξη, μέχρι μια προοδευτική κυβέρνηση να στείλει τις ρυθμίσεις του κ. Χατζηδάκη και του κ. Μητσοτάκη εκεί που τους πρέπει:Στα σκουπίδια!"

 

Δείτε επίσης

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη την Κρήτη

ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου: "Έκτρωμα το εργασιακό νομοσχέδιο"

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ