ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου: Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την ακρίβεια και τη δίκαιη ανάπτυξη

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου: Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την ακρίβεια και τη δίκαιη ανάπτυξη

Παρουσία της Θεοδώρας Τζάκρη, του Γιώργου Τσίπρα και του Ανδρέα Ξανθού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δράσεις-εκδηλώσεις της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ρεθύμνου με θέμα «Ακρίβεια-Επιχειρηματικότητα-Δίκαιη Ανάπτυξη» που σκοπό είχαν να υπάρξει μια ολιστική προσέγγιση του θέματος με την εμπλοκή των πολιτών, των μελών, των παραγωγικών φορέων της αυτοδιοίκησης τους εργατικού κέντρου και των καθημερινών επιχειρηματιών.

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

"Σε μια κατάμεστη, από μέλη και πολίτες, αίθουσα στο ΕΒΕ την Πέμπτη το βράδυ, έλαβε χώρα η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του κόμματος, με βασικούς εισηγητές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κι αναπληρωτές τομεάρχες Εξωτερικών και Άμυνας, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργο Τσίπρα  αντίστοιχα, με παρεμβάσεις από τον βουλευτή Ρεθύμνου Αντρέα Ξανθό , και τον συντονισμό του γραμματέα της οργάνωσης Θοδωρή, ενώ είχε ήδη προηγηθεί με εισηγητή το βουλευτή Ηρακλείου και αναπληρωτή τομεάρχη ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη, σύσκεψη παραγωγικών κι αναπτυξιακών φορέων του τόπου με αποκλειστικό θέμα το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου

Η εισβολή στην Ουκρανία, η αγωνία των πολιτών για το κύμα ανατιμήσεων και την ενεργειακή κρίση αλλά και οι ολοκληρωμένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την ανάσχεση της ακρίβειας, τη δίκαιη ανάπτυξη, για  τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα κόκκινα δάνεια και την ενεργειακή μετάβαση αποτέλεσαν τα βασικά σημεία που αναπτύχθηκαν τόσο από τους παρευρισκόμενους όσο και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου

Την επόμενη μέρα οι βουλευτές του κόμματος Γιώργος Τσίπρας και Θεοδώρα Τζάκρη μαζί με κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον γραμματέα της Ν.Ε. Θοδωρή Δουλουμπέκη συναντήθηκε τόσο με την Περιφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή όσο και με το Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη παρουσία του προέδρου του Δ.Σ. κ. Νίκου Αγριμάκη και του αντιδημάρχου κ. Θωμά Κρεβετζάκη αναλύοντας τις βασικότερες αναπτυξιακές προκλήσεις του Ρεθύμνου.

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου

Η περιοδεία των κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνεχίστηκε με επίσκεψη στην αγορά της πόλης συνοδεία της προέδρου του εμπορικού συλλόγου κ. Αθηνάς Τσικιντίκου, συζήτηση με τοπικούς εμπόρους αλλά και το Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου και νέες νέους χαρακτηριστικών και καινοτόμων επιχειρήσεων του Ρεθύμνου.  

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου

Τέλος, η περιοδεία ολοκληρώθηκε με μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Κωστή Νικολιδάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του εργατικού κέντρου Ρεθύμνου όπου οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν σαφές ότι μόνο με τη δίκαιη συμμετοχή των εργαζομένων μπορεί να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη". 

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ