Σύσκεψη για τη λειψυδρία με φόντο τις ... πλημμύρες
Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Σ. Φάμελλου που αύριο θα βρεθεί στην Κρήτη
Μπορεί αυτές τις ημέρες η κρητική γη να ξεδίψασε από τις έντονες βροχοπτώσεις που έφεραν ο ... Ραφήλ και η Σοφία ωστόσο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης σκέφτηκαν πως των φρονίμων τα παιδιά πριν ... πεινάσουν μαγειρεύουν. Για το λόγο αυτό την Παρασκευή πραγματοποιείται σύσκεψη με θέμα την λειψυδρία και τον σχεδιασμό για την πρόληψη της στην Κρήτη παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου.
Ο αναπληρωτής υπουργός θα βρίσκεται στην Κρήτη από αύριο καθώς θα συμμετάσχει στην εσπερίδα με θέμα: Ο Δασικός χάρτης στην Κρήτη "Από την προσωρινή επίλυση στην ανάπτυξη" που διοργανώνει το ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κρήτης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Την Παρασκευή το πρωί ο ίδιος θα παραστεί στην σύσκεψη φορέων για τη λειψυδρία τη διαχείριση υδάτων και τα έργα που θα πρέπει να υλοποιηθούν στην Κρήτη σε σχέση με πρόβλημα του νερού με προσανατολισμό τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας για το νησί.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκτός από τον αναπληρωτή υπουργό, στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος, η συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μ. Κοζυράκη, στελέχη του ΟΑΚ, ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Καλογερής καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας για αγροτικά ζητήματα Μ. Χνάρης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κρήτη ο Σ. Φάμελλος τουλάχιστον επίσημα δεν θα ασχοληθεί με το θέμα των ΦΟΔΣΑ ωστόσο θα έχει κατ ιδίαν συναντήσεις με αιρετούς της Κρήτης για να λυθεί ο γρίφος σχετικά με τον αριθμό των φορέων που θα συμμετέχουν γιατί οι ημερομηνίες πιέζουν.
- Αγιασμός των υδάτων στο Δήμο Μαλεβιζίου
- Αιτήσεις επαναπρόσληψης εποχιακών απασχολουμένων στα ξενοδοχεία του Ν. Ηρακλείου
- Ο Άκης Κάργατζης στο Ντορέ την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου