Συζήτηση για τα προβλήματα των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων

Συζήτηση για τα προβλήματα των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων

Με τον εκπρόσωπο και μέλος του ΔΣ του Πανελληνίου  Σωματείου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων (ΣΩ.Π.Α-Π.Ε.Δ.Υ.) κ. Μοχιανάκη Κωνσταντίνο συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη και ο Υποδιοικητής Δημήτρης Αγαπίου.

Κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συζήτησης στην 7η ΥΠΕ Κρήτης εξετάσθηκαν θέματα που αφορούν στην ποιοτική αναβάθμιση παροχής υπηρεσιών στον κλάδο των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων- Διασωστών στα Κέντρα Υγείας και την επίλυση βασικών προβλημάτων του κλάδου, όπως την αντικατάσταση του στόλου των Ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας, την παροχή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των πληρωμάτων και την κάλυψη των μισθολογικών τους διαφορών σε σχέση με τους συναδέλφους τους στο ΕΚΑΒ.

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, σεβόμενη τα αιτήματα που τέθηκαν στη σημερινή συζήτηση, δεσμεύτηκε πως θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς επίλυσή τους, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και συνεχάρη τους εργαζόμενους Πληρωμάτων Ασθενοφόρων- Διασωστών στα Κέντρα Υγείας της Κρήτης για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ