Τα είπαν με τον Υπουργό Ναυτιλίας οι συνδικαλιστές λιμενικοί

Τα είπαν με τον Υπουργό Ναυτιλίας οι συνδικαλιστές λιμενικοί

Συνάντηση του κ. Πλακιωτάκη με εκπροσώπους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατ. Κρήτης

Η  Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατ. Κρήτης , πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής ,  Γιάννη Πλακιωτάκη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση:
"    Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν στον κύριο Υπουργό διάφορα θέματα που αφορούν τις Υπηρεσίες της  Ανατ. Κρήτης αλλά και το Λιμενικό Σώμα γενικότερα, όπως  η ΜΗ τροποποίηση του Π.Δ. 81/2012 περί προαγωγών δίχως προηγούμενη διαβούλευση με την ΠΟΕΠΛΣ ,   η αναπροσαρμογή και χορήγηση των πλευσίμων των πληρωμάτων των πλωτών ,  η παύση πλέον (μετά και το τέλος θερινης περιόδου) έλεγχου από το προσωπικό του Λ.Σ. των πιστοποιητικών των επιβατών για τον covid-19 , η αντικατάσταση των πλωτών ιδιαίτερα του Ηρακλείου με νεότερης τεχνολογίας και η ενίσχυση του Αγίου Νικολάου με σκάφος κατηγορίας ΑΙΙ, καθώς και η ενίσχυση με προσωπικό του Λ/Χ Ιεράπετρας.
   Εκφράσαμε την ικανοποίηση μας που ένα πάγιο αίτημα και του σωματείου μας για την πρόσληψη ΔΠΓ-ΔΜΓ ικανοποιείται,και επίκεινται και πρόσληψεις και άλλων συναδέλφων , μέχρι τέλος του έτους με τους επιλαχόντες Λ/Φ καθώς και με τους Ακτοφύλακες που θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες και τα πλωτά, ιδιαίτερα του Ανατ . Αιγαίου".
   


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ