Τα λαθραία τσιγάρα ήταν πολλά!

Τα λαθραία τσιγάρα ήταν πολλά!

Δύο συλλήψεις στο λιμάνι του Ηρακλείου

Στη σύλληψη ενός 45χρονου αλλοδαπού προέβησαν το πρωί της Τρίτης, στο Ηράκλειο τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής για παράβαση του ν. 2960/01 “Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας”.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να παραλαμβάνει από εταιρεία ταχυμεταφορών χαρτοκιβώτιο περιέχον τετρακόσια (400) πακέτα τσιγάρων και τριάντα (30) συσκευασίες καπνού των 50γρ. έκαστη, διαφόρων επωνυμιών, στερούμενων, στο σύνολό τους, τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Επίσης, τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας προχώρησαν στη σύλληψη, το πρωί της Τρίτης και ενός 37χρονου αλλοδαπού για παράβαση του ν. 2960/01 “Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας”.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω επρόκειτο να παραλάβει από μεταφορική εταιρεία  δύο (02) χαρτοκιβώτια περιέχοντα πεντακόσια (500) πακέτα τσιγάρων και εκατόν πέντε (105) συσκευασίες καπνού, διαφόρων επωνυμιών, στερούμενων, στο σύνολό τους, τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης. Και γι αυτή την υπόθεση διενεργείται προανάκριση  από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

τσιγαρα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ