Τα προβλήματα των αστυνομικών του Α.Τ Σητείας άκουσε ο Δήμαρχος

Newsroom
Newsroom

Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου επισκέφθηκε τον Γιώργο Ζερβάκη

Συνάντηση πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης το προεδρείο της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με τον Δήμαρχο Σητείας κ. ΖΕΡΒΑΚΗ Γεώργιο.

Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καρτσάκης, ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιο  Γιαννόπουλος και τον Αν. Γενικός Γραμματέας Μιχαήλ Σπυριδάκης, συζητήθηκαν τα προβλήματα των αστυνομικών  που υπηρετούν στο Α.Τ. Σητείας και Α.Σ. Αερολιμένα αλλά και το μείζον πρόβλημα μεταστέγασης του Α.Τ. Σητείας σε ένα σύγχρονο κτίριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών για καλύτερες συνθήκες εργασίας των αστυνομικών.

Ο Δήμαρχος σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας εξέφρασε την στήριξή του και ότι από την θέση του θα στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί για την εξεύρεση λύσης. Επίσης συζητήθηκε η έλλειψη αστυνομικών των Υπηρεσιών του Λασιθίου και η ανάγκη ένταξης της Δ.Α. Λασιθίου στις παραμεθόριες περιοχές, ιδιαίτερα τώρα που επίκεινται αρκετές αποστρατείες αστυνομικών.
Το προεδρείο της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την στήριξη που τους παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην Ένωση για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους αστυνομικούς.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ