Τα ψώνια από το supermarket ποτέ δεν ήταν πιο εύκολα!

Τα ψώνια από το supermarket ποτέ δεν ήταν πιο εύκολα!

Τα super markets Χαλκιαδάκης έχοντας προνοήσει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών έχουν περάσει στη δημιουργία eshop

Παρά το γεγονός ότι η μετάβαση στο supermarket δεν απαγορεύτηκε ποτέ, αρκετοί καταναλωτές δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα καθημερινά τους ψώνια πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα. Άνθρωποι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και μητέρες που πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι με τα παιδιά τους δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα. 

Μεταξύ τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης η μέρα κυλά πλέον με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς. Ειδικά για τις μητέρες οι οποίες μένουν στο σπίτι με τα παιδιά τους και πρέπει να ισορροπήσουν όλα όσα έχουν να κάνουν, ο χρόνος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος και πρέπει να αξιοποιείται σωστά εντός και εκτός σπιτιού.

Τα super markets Χαλκιαδάκης έχοντας προνοήσει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών έχουν περάσει στη δημιουργία eshop, το οποίο κάνει τα ψώνια στο supermarket να είναι από τις πλέον εύκολες, γρήγορες αλλά και ευχάριστες διαδικασίες! 

Οι ομάδες καταναλωτών οι οποίες έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο πλέον δεν ανησυχούν για τα ψώνια στο supermarket καθώς μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα!

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εύχρηστο e shop ( eshop.xalkiadakis.gr ) στο οποίοι οι καταναλωτές μπορούν να βρουν την χαρακτηριστική ποικιλία και ποιότητα των προϊόντων των super markets Χαλκιαδάκης, από τοπικούς παραγωγούς, εύκολα, γρήγορα και κυρίως από την άνεση του σπιτιού τους. 

Κατά την είσοδό σας στο e shop των super markets Χαλκιαδάκης ( eshop.xalkiadakis.gr ) μπορείτε να εξερευνήσετε προϊόντα που είναι σε προσφορά και να περιηγηθείτε μεταξύ των κατηγοριών που έχουν διατυπωθεί με ιδιαίτερα σαφή τρόπο έτσι ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα όλα όσα θέλετε. Με περισσότερους από 5.500 κωδικούς προϊόντων, οι οποίοι εναλλάσσονται ανάλογα με την κίνηση και την εποχικότητα, και με τη γνωστή ποιότητα και ασφάλεια των super markets Χαλκιαδάκης. Τυριά, γαλακτοκομικά, φρούτα και λαχανικά, προϊόντα κρεοπωλείου, είδη σπιτιού, σαρακοστιανά, είδη για το μωρό και τόσα άλλα φτάνουν στην πόρτα σας με απόλυτη ασφάλεια μέσω φορτηγών ψυγείων, μέσα σε λίγες ώρες. Πιο συγκεκριμένα για όλες οι παραγγελίες που γίνονται πριν τις 16:00 το απόγευμα φτάνουν στο σπίτι σας την ίδια μέρα!

Απλοποιώντας τη διαδικασία και έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια και την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όλων, τα super markets Χαλκιαδάκης για μια ακόμα φορά  είναι στο πλευρό των καταναλωτών, τόσο εκείνων που μπορούν να επισκεφθούν τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας, όσο και εκείνων για τους οποίους το παραπάνω είναι προς το παρόν δύσκολο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ