Τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΦΑΙΣΤΟΣ ανακοινώνουν τη στήριξή τους προς το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Newsroom
Newsroom

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΦΑΙΣΤΟΣ, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στον κλάδο του εμπορίου, ανακοινώνουν με χαρά και υπερηφάνεια τη στήριξή τους προς το "Χαμόγελο του Παιδιού". 

Με αυτήν την πρωτοβουλία, τα καταστήματα ΦΑΙΣΤΟΣ αναδεικνύουν το ισχυρό αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και δεσμεύονται να συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο οργανισμός "Χαμόγελο του Παιδιού" είναι ένας  από τους πλέον διακεκριμένους  φιλανθρωπικούς οργανισμούς μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα στην Ελλάδα, αφού εδώ και χρόνια αναλαμβάνει την προστασία, την ενίσχυση και τη φροντίδα των παιδιών που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Με την αποστολή του να δημιουργεί ασφαλείς και υποστηρικτικές συνθήκες για τα παιδιά,  προσφέρει πολύπλευρο έργο όπως  ιατρική φροντίδα, εκπαίδευση, ψυχοκοινωνική υποστήριξη και πολλά άλλα καίρια προγράμματα και υπηρεσίες όφελος των παιδιών και των γωνιών τους.

Η στήριξη των συνεργαζόμενων καταστημάτων ΦΑΙΣΤΟΣ στο  "Χαμόγελο του Παιδιού" θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών. Από την πώληση ειδικών προϊόντων, με σκοπό με σκοπό την ενίσχυση των υπηρεσιών του και του έργου του,  μέχρι την οργάνωση εκδηλώσεων και εθελοντικών δράσεων, το ΔΣ της εταιρίας, το προσωπικό και οι συνεργαζόμενοι καταστηματάρχες της ΦΑΙΣΤΟΣ αποδεικνύουν την προσήλωσή τους να στηρίξουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Οι συνεργάτες και πελάτες των καταστημάτων ΦΑΙΣΤΟΣ καλούνται να ενωθούν με αυτήν την  πρωτοβουλία και να στηρίξουν το αξιέπαινο  έργο του  οργανισμού Κάθε συνεισφορά, είτε μικρή είτε μεγάλη, μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή ενός παιδιού και να δώσει την ελπίδα που του αξίζει.

Η ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με το  "Χαμόγελο του Παιδιού" και αναμένει με ανυπομονησία να δει το θετικό αποτέλεσμα που θα προκύψει από αυτήν την αλληλέγγυα προσπάθεια. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς την κοινότητα και την ευαισθητοποίηση προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στήριξη του οργανισμού το  "Χαμόγελο του Παιδιού" από τα καταστήματα ΦΑΙΣΤΟΣ, θα υπάρξουν σε ανακοινώσεις στο επίσημο site της εταιρίας www.smfaistos.gr και στα φυλλάδια προσφορών της εταιρίας. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετέχουν και στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία. Με τη συνεργασία μας, μπορούμε να δώσουμε ένα χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη και να φέρουμε αλλαγή στις ζωές τους. 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ