Τελετή αποφοίτησης και ημερίδα για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ρεθύμνου

Newsroom
Newsroom

Την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιουνίου στο Φοιτητικό Πολιτιστικό Κέντρο ΞΕΝΙΑ - Συνεχίζονται οι εγγραφές

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί στο Φοιτητικό Πολιτιστικό Κέντρο ΞΕΝΙΑ, η Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ρεθύμνου (Έδρα και Εκτός έδρας τμήμα Αγίου Βασιλείου) για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Στην εκδήλωση:

  • Θα παρουσιαστούν οι δράσεις του σχολικού έτους 2023-2024.  
  • Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί του Α΄ και Β΄ Κύκλου Σπουδών του Σ.Δ.Ε Ρεθύμνου θα παρουσιάσουν τα τέσσερα σχέδια δράσης (πρότζεκτ) που υλοποιήθηκαν τη σχολική χρονιά 2023-2024: Κινηματογράφος – Θέατρο, Μαθαίνω από την ομάδα μου,  Παραδοσιακοί χοροί, Το ιδανικό χωριό (Εκτός Έδρας Τμήμα Αγίου Βασιλείου).
  • Οι τελειόφοιτοι του σχολείου θα εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, σχετικά με την εμπειρία  φοίτησής τους  στο Σ.Δ.Ε  Ρεθύμνου.
  • Τέλος, θα γίνει απονομή των Απολυτηρίων Γυμνασίου στους αποφοίτους του Β’ κύκλου Σπουδών και επίδοση των περιγραφικών αξιολογήσεων στους εκπαιδευόμενους του Α’ Κύκλου Σπουδών.  

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Όλο το καλοκαίρι οι εγγραφές

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ρεθύμνου. Με κεντρικό σύνθημα "Μην αναβάλλεις τα όνειρά σου! Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου!" η διεύθυνση ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους:

"Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ρεθύμνου στεγάζεται με το σχολικό κτίριο του 4ου Γυμνασίου στα Μισίρια, Μάχης Κρήτης 40. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2831035519 (18:00-21:00). Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2024. (Ιούλιο και Αύγουστο κάθε Πέμπτη)"

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας παρέχει:

Απόκτηση απολυτηρίου Γυμνασίου σε δύο χρόνια
Χωρίς εξετάσεις
Απογευματινές ώρες λειτουργίας (17:40 - 21:10)
Ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, βασισμένο τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων
Συμβουλευτική ψυχολογία, συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ