ΚΡΗΤΗ

Τελευταίο "αντίο" για τον Άγγελο της καρδιάς μας!

Με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα η σορός του τρίχρονου αγοριού - Δεν θέλει η Ρούλα Πισπιρίγκου τη συνύπαρξη στο ίδιο κελί με την 26χρονη μητέρα του Άγγελου

Άγγελος

Αναχώρησε από την Κρήτη ο μικρός Άγγελος, το τρίχρονο αγοράκι που κακοποιήθηκε βάναυσα, μέχρι θανάτου. Η σορός του παιδιού που έγινε ο Άγγελος όλης της Ελλάδας, ταξίδεψε από το Ηράκλειο στην Αθήνα με το πλοίο της γραμμής.

Τη σορό θα παραλάβουν στον Πειραιά οι παππούδες του για το τελευταίο "αντίο" που αναμένεται να γίνει με σπαραγμό και σε έντονα φορτισμένο κλίμα. 

Αργά το απόγευμα η νεκροφόρα με τη σορό εισήλθε στο πλοίο για το ταξίδι χωρίς γυρισμό του μικρού αγοριού.

Glomex Video

Όπως έγραψε το Cretalive, το πρωί της Τρίτης, ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης οργάνων στο ΠΑΓΝΗ του μικρού Άγγελου, αφού διαγνώστηκε εγκεφαλικά νεκρό

Την ίδια ώρα, η 26χρονη μητέρα του Άγγελου παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού και βρίσκεται στο ίδιο κελί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα. 

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να μοιραστεί με την 26χρονη το ίδιο κελί και μάλιστα είχε πει «όχι να μην τη βάλετε μαζί μου».

Glomex Video

Όσον αφορά τον 44χρονο σύντροφο της 26χρονης μητέρας του Άγγελου, τοποθετήθηκε στην πέμπτη πτέρυγα, που αφορά σε ελαφρά εγκλήματα.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση