Τέσσερις έξω, ένας μέσα από τους συλληφθέντες στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Τέσσερις έξω, ένας μέσα από τους συλληφθέντες στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Την Τετάρτη θα απολογηθούν οι υπόλοιποι πέντε - Συγγενείς των κατηγορουμένων έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

Μετά από μία μαραθώνια διαδικασία που ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, εισαγγελέας και ανακρίτρια Ηρακλείου άφησαν ελεύθερους τους τέσσερις από τους πέντε που απολογήθηκαν σήμερα από τους δέκα συλληφθέντες για τη δικογραφία του Τμήματος Οργανωμένου.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε και σήμερα αρκετός κόσμος και συγγενείς των συλληφθέντων, ενώ στο σημείο αναπτύχθηκαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας 36χρονος ενώ οι άλλοι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε μήνα. Επιπλέον σε δύο επιβλήθηκε ο όρος της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3000 ευρώ έκαστος.

Την Τετάρτη απολογούνται οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι. Μεταξύ αυτών και οι εμπλεκόμενοι σύμφωνα με τη δικογραφία στο άγριο πιστολίδι στο Ασήμι. Πρόκειται για τα δυο σοβαρά ένοπλα επεισόδια στα οποία έχει αναφερθεί διεξοδικά το Cretalive με τους εμπλεκόμενους να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ